Hästarna

Här presenteras några av våra hästar: Vi tar emot grupper på upp till 12 ryttare.(högsäsong) och 8 ryttare (lågsäsong)

 Birna

Birna är en tävlingshäst,som vi haft turen att få köpa av Lotta och Gisli på Östra Greda. Är en riktig stjärna med mer power än GEAB! I vanliga fall går hon som ledarhäst på en del turer och tävlas men nu väntar mammaledighet - Birna är mammaledig

Drafna

 

024.jpg

En favorithäst för den mer rutinerade ryttaren. Tvisturs mamma och mycket pigg och rask med en otroligt bra tölt. Alltid social och glad - skulle vara en riktig pratkvarn om hon var människa. Hon har alltid något bus för sig.

Fála


Underbara Fála passar alla ryttare. Rids med fördel av nybörjare då hon alltid gör sitt bästa, är trygg och snäll i alla lägen. Väljer ibland pass istället för ökad tölt. Hon är även en trevlig och populär lektionshäst med lättväxlande gångarter. Hon är Hildas häst - men jobbar extra på turridningeng

Hrönn

Hildas häst - en riktig klippa. Snäll och omtänksam. Köpte henne efter kärlek vid första ögonkastet! Hon är stallets lugnaste häst och den häst som man faktiskt kan rida ut på i skogen iklädd enbart grimma. Hrönn som är född på Island är inte så stor, men lång som en tax! 

 

Freya

 

 Viggos fina häst

 

Vega

 

 

 

Prinsen

 

Björg

"Mormorshästen"

 

Athena

 

Johannas tävlingshäst. Snabb och energirik-lite svårt med bromsen. Har lämnat två jättefina avkommer hos tidigare ägare.