Ridlektioner/Kurser

OBS inga lektioner mellan 15 juni och 15 augusti

Vi har ofta kurser för islandstränare hos oss och de läggs då ut på vår Facebooksida "Haltarve".Tränare som varit här t.ex. Reynir Adalsteinsson, Malin Bonnevier, Johann Fridgeirsson, Nina Bergholtz,Ulrika Wendeus, Haffi Gislason, Louise Lindberg m.fl.

Jag är utbildad diplomerad ridledare för Islandshäst och har varit ridlärare för barn och vuxna under många år här på Haltarve Islandshästar. Min filosofi bygger på att en trygg ryttare som kan slappna av och vara sig själv på hästryggen är en bra ryttare.

Det går mode i de flesta ridstilarna men jag har valt att plocka godbitarna ur många olika dicipliner. Så här får man både hoppa, rida barbacka, voltige, riddarespel och prova flygande pass, allt går ut på att man skall ha kul med hästen och träna allsidigt.

*Knatteridning, barn 2–7 år. Pris: 180 kr per gång, barnet får rida på vår ovalbana med eller utan ledare. (ca 20 min)

*Lektioner för nybörjare/van ryttare i alla åldrar! Pris vuxen: 320 kr per lektion. Barn upp till 12 år: 300 kr per lektion.(ca 40 min)

Tillägg för privatlektion: 100 kronor.

Kursregler gäller från 1 april 2019
Anmälan till kurser hos Haltarve är bindande.Vid anmälan skall 500 kronor betalas in till bankgiro/swish för att vara garanterad en plats (anmälningsavgift). Sedan skall resterande del av kursavgiften vara betalad senast 2 veckor innan kursstart. De 500 kronor som betalas i anmälningsavgift återbetalas ej varken vid sjuk människa eller häst. Man har rätt att "sälja sin egen plats".
Anläggningsavgift betalas separat - det är 50 kronor per ekipage. (Går till underhåll av ovalbana, ridbana samt tillgång till klubbstuga.)
Välkomna på kurs hos oss!